Als je een krabpaal kat wil aanschaffen, dan heb je de keuze uit verschillende krabpalen. Zo heb je krabpalen van karton, of van touw. Weet je trouwens wat het doel is van een krabpaal bij katten? Het helpt je kat bij het scherpen van zijn nagels. Het is dus best handig om een krabpaal in huis te hebben als je een kat hebt. Toch is een krabpaal vaak een groot voorwerp en het neemt dan ook veel ruimte in. Je kunt in plaats van een krabpaal, ook een krabplank aanschaffen voor je kat.

Krabplank kat

Als je een krabplank voor je kat wil aanschaffen in plaats van een krabpaal, dan zijn deze vaak gemaakt van sisal of van vezel touw. Zo’n krabplank hang je gemakkelijk op aan de muur en het is voor de kat ook een plekje waar ze kunnen rusten. En net als dat er krabpalen van karton zijn, zijn er ook krabplanken van karton. Deze krabplanken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, soorten en groottes. En het fijne van zo’n krabplank is dat er vaak een zakje met catnip bij zit, waardoor de kat graag wil krabben aan de krabplank. En waar koop je dan krabpalen en krabplanken?

Online krabpalen en krabplanken

Het is mogelijk om online een krabpaal kat of een krabplank te bestellen. Je hoeft hiervoor dus niet per se naar een dierenwinkel te gaan. Online kun je rustig kijken welke paal of plank geschikt is voor jouw kat, en welke eventueel ook het beste past in je interieur. Online heb je vaak ook keuze uit een breed assortiment, en als je het voor een bepaalde tijd bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. En wat kan je nog meer bestellen bij zo’n webshop?

Webshop voor huisdieren

Op een website voor krabpalen, kun je uiteraard ook terecht voor andere producten voor je kat. Bijvoorbeeld voor medicijnen, kattenvoer, dagelijkse benodigdheden of spullen voor een kitten. Zo kun je leuk speelgoed kopen voor kittens, maar ook kittenmelk, en verzorgingsspullen. Per webshop kan het verschillen wat ze precies verkopen voor katten, dus bekijk dat eerst goed. En vaak kun je hier ook terecht voor andere huisdieren, zoals honden, vogels of vissen. Heb jij al een leuke krabpaal uitgezocht voor je kat, of ga je toch eerder voor een krabplank die je gemakkelijk aan de muur kunt hangen?

Leave a Reply